Onze (s)toffe(n) uitstap!

Onze nieuwste post liet even op zich wachten, want het ene blondje ging even uitwaaien aan zee en het andere blondje had even tijd nodig om te bekomen van onze mega (s)toffe avond afgelopen vrijdag.


Wie ons volgt op Instagram (Bieke - Kelly), had al gelezen dat we een avondje in Lier hebben doorgebracht. Omdat wij wel blond, maar heus niet dom zijn hebben wij hier uiteraard eerst eens over nagedacht. 
We wilden al een tijdje naar Lier op stoffenjacht. Omdat weekends precious zijn en tijd soms schaars is wilden we dit liefst op een avond doen. Toen we hoorden dat 't Leerke op vrijdag 28/10 een avondopening zou doen leek dit dan ook de perfecte afsluiter van de werkweek en een mega start van de herfstvakantie. Madeline de Stoffenmadam, ook in Lier, maakte ook deel uit van ons verlanglijstje. En zo kwamen wij op het geniale idee om er een combo van te maken!

Één detail verloren we uit het oog... de Stoffenmadam is elke donderdag laat open - tot 22u zelfs - maar op vrijdag dus helaas niet... Gelukkig is Kelly degene met de meeste ballen aan haar lijf en met één mailtje naar Nancy & Shanna was ook dat probleem van de baan: ze bleven wel wat langer open! Nu weet ik niet wat jullie gewoon zijn, maar wij vonden dat toch echt meer dan geweldig! 
Komt nog bij dat Nancy echt een geweldige madam is waarbij wij ons onmiddellijk op ons gemak voelden, en u beseft dat wij vertrokken waren voor een dik anderhalf uur. Dus bij deze, nogmaals nen dikke merci! In al ons enthousiasme vergaten we wel te vragen wie die Madeline nu juist is, maar dat staat dan bij deze op het lijstje voor de volgende keer!;-) 


Met een koppel stevig gevulde zakken, een gevulde maag en een iets minder gevulde portemonnee *kuch* trokken we daarna door naar 't Leerke. Daar was alles voorzien om er een gezellige avond van te maken: knabbeltjes, babbeltjes, een give-away, een goodiebag voor alle aanwezigen én uiteraard stofkes! 
Winnen, dat deden we helaas niet maar we zijn wel weer een ervaring rijker! 

Onze stevig gevulde zakken kunnen we hopelijk snel omtoveren in 1 van de 1001 projecten in ons hoofd, en dan weten jullie het hier uiteraard als eerste! 
Ook zo benieuwd? Stay tuned!

Reacties

Populaire posts