Love it or hate it

... But I love it!

Ik keek aan tegen een paar opgetrokken wenkbrauwen toen ik met mijn laatste verovering thuis kwam, maar het beeld zat in mijn hoofd en het moest en zou gerealiseerd worden!

Velvet. Fluweel. Terug van weggeweest? Ik hoop van wel!

Ik rimpelde 2 x de volledige stofbreedte en kwam zo tot een resultaat met veel zwier. Zwier en fluweel, ik vind dat dus helemaal geweldig hé. Bij elke beweging verandert de stof een beetje van kleur. 

Opnieuw doken we een veld in... Opmerkzame lezers hadden de rok waarschijnlijk ook al gespot bij deze foto's? :-)

M&M waren trouwens wél meteen fan van mijn "wow zo'n coole rok!"... De kleinste is helemaal mee en bestelde zelf alvast ook een fluwelen kledingstuk.
Velvet Part II komt er dus zeker ook nog aan!

Velvet, you love it or you hate it... Hoe zit dat bij jou?B.

Reacties

 1. Als ik eerlijk ben dan ben ik een velvet hater maar op foto valt dat nog mee 😉 och ja als we allemaal hetzelfde graag zouden zien was het maar saai. Uw sweater zou ik wel direct pikken 😉

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo is dat, Delphine! Ik zeg dat ook regelmatig... De werels zou maar saai zijn als we allemaal t zelfde schoon vinden :-) Ha, merciekes zeg! Hij zit wel suuuuupercomfy ook! X B.

   Verwijderen
 2. Nja ik ben ook niet overtuigd voor een rok, voor een los truitje zou ik het dan weer wel durven. Gelukkig dat smaken verschillen, anders zou iedereen dezelfde vent willen :p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou er dan weer geen bovenstuk van maken :-D Haha, en vrouwen kennende, dat zou nogal een kiekekot worden als we allemaal t zelfde willen :-) X B.

   Verwijderen
 3. I love velvet en heb heel veel zin om jou idee te stelen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik kan je niet tegenhouden! Zonder twijfel mijn favoriete stuk in mijn kast nu! En zo veelzijdig te combineren... Ga ervoor! Ik ben vereerd dat ik je op een idee heb gebracht ;-) X B.

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts