Jump!

De lap stof kocht ik voor mezelf, ik wilde er een zwangerschapsjurk mee maken.
Maar toen begon ik te twijfelen. Of het me wel zou staan, of het niet te druk was, of dit, of dat...
Afin, 't is ondertussen - ne wreed warme - zomer en nu heb ik al geen zin meer om nog op zoek te gaan naar een leuk zwangerschapspatroon / na te denken over aanpassingen voor die beperkte tijd dat je dat (nog) kan dragen... Het eeuwige getwijfel.

Daarbovenop deed ik een *ahum* kleine bestelling SYAS en besloot ik om maar eerst wat van mijne voorraad te verknippen... De SYAS past namelijk niet in de kast!

Kleine M. zou wel wegkomen met dit printje, oranje is dan ook nog eens haar lievelingskleur dus met dat accentje zou ik wel scoren. Et voila.Nog eens een Eloise dress voor de kleinste!

Omdat ik dan toch stof genoeg heb, kon er nog wel een Play pants bij ook!
M. is echt een meisje dat zich 's ochtends druk maakt over het feit dat haar onderbroek zou gezien worden, dus ik kocht dit patroon vooral met oog op haar! Ze heeft me er sinds die mààààànden dat ik dat patroon al heb ook al meermaals aan herinnerd..."Biekeeeee, jij zou toch zo'n shortje maken voor onder mijn rokjes?".


Het kind kon niet méér content zijn en draagt ze onder praktisch elke jurk en elke rok. Missie geslaagd!

Helemaal compleet was het toen zelfs opa opmerkte dat "haar onderbroek hetzelfde was als haar jurkske!". Ha!Reacties

 1. Zomers! Scoren doe je meestal met zo'n leuke zwierkleedjes. Met die onderbroek er onder kan ze dat ongegeneerd doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zalig zomers! En deze M. is er idd eentje van de zwier, maar nu kan ze dat idd onbezorgd doen!

   Verwijderen
 2. zalige combinatie van zwierkleedje en onderbroek. Je kan voor jezelf altijd een openhangende cardigan maken uit je see you at six stofjes, dat kan voor nu (allez ja niet echt voor vandaag want tis te warm ;-) ) en voor erna, win win dus

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Plannen zijn er met de SYAS (waarvan alweer niks voor mij), de uitvoering daarvan laat alleen nogal op zich wachten. Iets met overdreven moe zijn én de hitte. Ik denk dat als ik had durven naaien, mijn machine gesmolten was :-D

   Verwijderen
 3. Geweldig zo'n combo! Doe ik maar bewust niet voor de dochter, of ze zou die de hele tijd aan iedereen laten zien denk ik ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, Davina! Ik heb een reeks foto's waar ze idd haar jurk bewust omhoog trekt :-D

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts