Time flies when you're having fun! 1 jaar Sew Blondes 💖

Time flies when you’re having fun… Awel ja das waar! Deze zomer waren we nog aan het lachen dat we al bijna een jaar met de blog bezig waren en kijk nu is het dus ook echt 
zover! Wat begon als een impulsieve beslissing, werd een keitof jaar!

Eerst en vooral willen we natuurlijk onze lieve lezers bedanken voor jullie fijne en ook vaak motiverende reacties en om steeds naar ons terug te komen om onze soms gekke naaiavonturen mee te beleven. Hierop kunnen wij alleen maar zeggen: “Thank you, come again!”

Ook willen we een paar mensen bedanken met wie we het afgelopen jaar in contact kwamen en die er mede voor zorgden dat we onszelf bleven uitdagen op naaivlak. Ten eerste Davina van Woohoo by Davina voor de twee Blogmeets en Sew Challenges die we ondertussen konden meemaken. Stéphanie Braeckmans van Cherry Designs omdat we haar Tamarillo patroon mochten uittesten en Sara van Mijn Leven met Vier Helden omdat we deel mochten uitmaken van haar “Pluk een Roos”- blogtour.
We willen ook de Kevins bedanken om mee te gaan in onze gekke naaiavonturen, de stoffenstapels in huis, spelden overal, keuzestress en knipwaanzin en zeker ook om te dealen met de bizarre poses waarin we ons soms bevinden om patronen uit te knippen (Mission Impossible is er niks tegen ;-) )Ons één-jarig bestaan hebben we uiteraard gevierd met het nodige lekkers en we hopen er samen met jullie nog vele blog- en naaijaartjes bij te doen.
Blijf de blog de komende tijd in de gaten houden, want we werken aan een “secret project” waar we super trots op zijn en we doen deze maand ook mee met “Stik Belgique”, het toffe initiatief van Marjolein van Flaflinko.
Tot binnenkort voor meer blond naaiplezier en bedankt voor een super leuk jaar!
B. en K.

Reacties

 1. Proficiat dames!!! Dat secret projectje, dat prikkelt mijn nieuwsgierigheid wel redelijk neig zenne. :) En zo tof dat jullie meedoen aan Stik Belgique!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankuuu lieve Marjolein! Haha, geloof ons, het prikkelt de onze zelfs ook 😉 Mijn eerste Belgische naaisel is al van onder mijn machine gerold ... 💪🏼

   Verwijderen
 2. Oh wat lief, die vermelding! En deze blonde is ook super nieuwsgierig nu, tipje van de sluier? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. Dank je Majella. Aan plezier mankeert het ons gelukkig nooit...

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts