Twinning is winning for boys


Even een flashback naar vaderdag in juni,want de foto’s lieten een beetje op zich wachten (modellen kunnen zo veeleisend zijn 😄).

Ik speelde al langer met het idee om eens matching shirts te maken voor Mister Man K. and Little Man J. en  daarvoor leek Vaderdag een goede gelegenheid.

Ik vond dit zalig tropische stofje een tijdje geleden op het Stoffenspektakel, maar ondertussen hebben ze het ook bij onder andere Madeline de Stoffenmadam waar ik ook de bijpassende effen stof voor Little J.’s mouwen vond (nogmaals dank daarvoor trouwens  aan de ladies bij Madeline want ik had een mini-attackje toen ik plots dacht niet genoeg palmbomenstof te hebben voor beide T-shirts en dus à la minute op zoek moest naar een bijpassende stof voor de mouwen).

Mr. K. vond het een mooie stof en ik wachtte net lang genoeg tot hij ze zich niet meer zou herinneren om tijdens één van onze befaamde naainights aan de slag te gaan, want ik moest dus op één avond de twee t-shirts af zien te krijgen.

Mijn machine maakte overuren die avond, mijn draad raakte hopeloos in de knoop, waardoor mijn mede-blonde mij ter hulp moest schieten,maar uiteindelijk lukte het. Zie hier het resultaat van een aangepaste Billie zoals ik reeds eerder maakte voor Mister Man en een Quinn T-shirt van La Maison Victor voor Little J.


Omdat ik het Billie patroon al eerder aanpaste kon ik hiermee gemakkelijk aan de slag. Ik wou wel een detailke toevoegen deze keer en maakte een borstzakje in dezelfde stof als de mouwen van de Quinn T-shirt.

 
Met de Quinn T-shirt maakte ik meteen mijn eerste V-hals... heel spannend, want het was toch een beetje prutswerk, dat heb je nu éénmaal met kleine maatjes (104 in dit geval).

 

The Boys waren en content en ik dus ook!!!

 
Voor de foto's maakten we van het vakantiehuisje in Zuid-Frankrijk gebruik, want zeg nu zelf palmbomenstof fotografeert toch het beste onder een palmboom he ;-)

Hope you're all enjoying your summer so far.
K.
PS: Uiteindelijk had ik eigenlijk wel genoeg stof om beide shirts volledig uit palmbomenstof te maken, maar ben blij dat ik het op deze manier deed.
Palmbomenstof: Stoffenspektakel
Effen bijpassende stof mouwen: Madeline de Stoffenmadam


Patroon T-shirt Mister Man: (aangepaste) Billie van Zonen 09

Patroon T-shirt Little J.: Quinn van La Maison Victor mei/juni 2017

Reacties

 1. Supertof gemaakt! En wat ziet dat er een zalige vakantieplek uit ook ☺

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! En het was inderdaad ook een zalige vakantieplek, jammer dat het er al weer op zit.

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Bedankt Marjolein! Ik vind het ook zalig ze zo met hun tweetjes te zien lopen.

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts