Een roos voor een bloem van een meid

"Testers gezocht voor een nieuw patroontje", van de hand van Sara van Mijn Leven met 4 Helden. Ik deed dat nog nooit eerder, maar trok mijn stoute schoenen aan en gaf me op. Tijdens ons uitje in Gent bekeek ik even snel mijn mails en hoppa...Geselecteerd! Holapola, stress... *Een klein beetje maar hoor*.

Ik liet enkele foto's zien aan M&M, en onze kleinste M zag "zo'n bloeseke" wel zitten. Een Pluk een Roos voor de kleinste zou het dus worden.
Ik koos voor haar het stofje dat initieel eigenlijk de slaapzak voor Zelda zou worden, combineerde met dezelfde paspel en kocht nog een glanzend lint in ongeveer dezelfde tint geel bij Veritas.

Als finishing touch streek ik er nog een roosje op... Ah ja!Foto's nemen is niet altijd evident met kindjes die hier helaas niet full time rondlopen, dus het komt erop neer om uw momenten te kiezen! Op een zondag kreeg ik nog eens een kans om ze in haar nieuwste kledingstuk te steken en enkele foto's te laten nemen - het fotowerk liet ik deze keer over aan papa en nonkel die zich volledig uitleefden!


Pluk een Roos zit super vlot in elkaar, en met de vele opties (denk aan stolpplooi, rimpels, paspel, froezels,...) kan je echt alle kanten uit! Nog overtuiging nodig? 't Is gratis!

Ik hield het zelf simpel wegens overheersende vermoeidheid en nakend tijdsgebrek maar ben wel tevreden met het resultaat, en meer belangrijk; M. is ook content!


Meer inspiratie kan je in deze tuinen plukken:B.

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts