Next Stop : Lewisville !

Vandaag het voorlaatste babybezoek van het jaar afgerond. Inderdaad, alle verwachte baby's zijn ondertussen geboren en ik heb de laatste maanden ettelijke megalieve kleine teentjes en vingertjes geteld.

Voor lieve baby L. maakte ik een luiertrein met enkele homemade goodies zoals het ondertussen onmisbare babycadeau, een Oliverpants in een jungle monkey stofje. Een ultrazacht speelblokje dat ik onlangs op de Zaaberry blog ontdekte werd de perfecte stoompijp voor de trein.

Oliver Pants

Het voordeel aan een luiertaart is dat je er een boel leuke en bruikbare dingen in kan verwerken die mensen misschien anders niet cadeau zouden geven wegens 'te klein' of 'alé, zouden we da wel doen?!', zoals lepels voor papjes, poep- of smoelendoekjes en tetradoeken.

Deze luiertrein vond ik zelf ook leuk om te maken, omdat hij een megacoole passagier heeft, kijk zelf maar:
Hope you liked your present Baby L.!

Nu de Sint het land doorkruist en gauw weer terug naar Spanje vertrekt zijn de Blondes al hard aan het werk voor de komende kerstperiode. Wij zijn namelijk niet enkel Disneylovers, maar ja hoor, ook die hard kerstfreaks! Kom maar op met de lelijke (lees: zalige) kersttruien, Mariah Carey's "All I want for Christmas" en een massa kerstfilms (ja we hebben ze al allemaal gezien en ja we gaan ze nog eens zien... als we niet aan het naaien zijn).

Stay tuned!!!

K.

Jungle Monkey stof: Madeline de Stoffenmadam
Babyblok stof: Badstof en stofjes van het Stoffenspektakel

Reacties

Populaire posts