De Big Hawk Boekentas


Ik ben laatst weer eens veel te enthousiast geweest… Ik zag een oproep verschijnen om een patroon voor een nieuwe boekentas te testen en dacht meteen « oh ja bangelijk »…. Ik meldde me aan en tadaaa ik mocht meedoen, waarvoor echt super bedankt Lieve!!

Een uitdaging was deze Big Hawk Boekentas van Piekewieke zeker, zowel voor mij als voor mijn zeer basic machine. De vele lagen hebben mijn machine (en mijzelf) meermaals tilt doen slaan, maar hey we hebben het overleefd en ik ben stiekem echt superblij met het resultaat.

Ik probeerde zo precies mogelijk te werken hoewel ik meestal echt heel onnauwkeurig ben, dus heb er wel verschillende avonden over gedaan om deze boekentas af te krijgen. 
 


De uitleg met de vele foto’s is echt heel duidelijk. Lieve van Piekewieke biedt ook een pakket aan met alles wat je nodig hebt qua fournituren voor deze boekentas, superslim want je hebt wel wat nodig en als je niet alles in huis hebt, dan kan je niet verder.

Ik moest wel even Google raadplegen wat nu juist Stylevil, Decovil en Fast2Fuse was in het pakketje omdat ik hier nog nooit mee werkte, maar ook dat kwam wel goed.

Deze Big Hawk is verre van perfect en hier en daar moet ik nog een foutje wegwerken, maar daar heb ik gelukkig nog een jaartje tijd voor want mijn kleine vogeltje vliegt pas in september 2019 naar het eerste leerjaar.

Gelukkig bestelde ik ook meteen het patroon van the Little Eagle Bag en kan ik deze misschien nog afkrijgen voor hij aan de derde kleuterklas begint in september... En anders zal het voor januari zijn (ken uzelf J).
Little J. is overigens helemaal happy met z'n Big Hawk en is zeker dat hij de coolste boekentas van het eerste leerjaar zal hebben.


Lieve, nogmaals bedankt dat ik deel mocht uitmaken van je testgroep, voor de service en de bemoedigende berichtjes op Facebook. Het is echt een tof patroon en hey als je geen kinderen hebt, kan je er voor jezelf een laptoptas van maken, dus win win!!!!


Tijdens dit naaiproces zijn vier naalden en drie (vinger)nagels gesneuveld... machine en naaister stellen het overigens goed.


Buitenstof voorkant: Muntgroene canvas van Piekewieke
Buitenstof achterkant: Koper kunstleer van Piekewieke
Binnenkant: Jungle Book stof van Veritas
Tassenband en andere fournituren: Piekewieke

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts