Elke stoere piraat heeft een zeemeermin nodig

December is bij ons echt partymaand, want tussen de passages van de Sint en de Kerstman is Little J. ook nog eens jarig. Vier jaar is ie al dat kleine monster en dat ie al lang geen baby meer is bevestigt hij ons elke dag maar al te graag.


Ook in de klas werd Little J.'s verjaardag net voor de kerstvakantie gevierd, met een heuse kroon, vrolijk gezang en lekkers voor alle kindjes.


Een tijdje geleden viel mijn oog op het "Amigurumi's Naaien" boek van Mariska Vos - Bolman waarin voor het eerst geen gehaakte poppetjes staan maar genaaide poppetjes en die moest ik gewoon hebben.
Waarom? Er staat een zeemeermin in!!!!!! :-) Ik heb een zwak voor zeemeerminnen, ik kan elke dag naar De Kleine Zeemeermin kijken, ik heb een zoon en heb toch verschillende Ariël poppen in huis (in de verpakking, met de vermelding "don't touch") en als ik ooit een wens in vervulling mocht zien gaan, dan zou ik graag een dagje een zeemeermin zijn..... snaptem?! I've got mermaid issues :-)

 Nu moet het lukken dat Little J. in de Piratenklas zit.... en wat is nu een stoere piraat, zonder een knappe zeemeermin?!


Ik vond deze twee poppen, Peter Piraat en Miranda Zeemeermin, dan ook een gepast klascadeau voor de stoere jongens en girly girls uit de Piratenklas.


 
 
 
Huidskleurige katoen: Stitch & Co
De andere stofjes kwamen uit mijn restjesbak.

Patronen Peter Piraat en Miranda Zeemeermin: "Amigurumi's Naaien" boek van Mariska Vos - Bolman

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts