Winter is coming

Stillekesaan begint het winterweer binnen te sluipen, en laat ik nu écht geen fan zijn van de kou.
Dan begint de strijd met een winterjas die nooit echt helemaal zit hoe het moet, een muts die het kapsel verpest, of het alternatief: oorwarmers. De eerste die mij kan laten zien hoe zoiets ooit 'fashionable' kan zijn, trakteer ik op ne warme chocomelk ;-).

Soit, een tijdje geleden was ik aan het rondsnuffelen op de webshop van Madeline de Stoffenmadam. Springt er daar toch wel geen mega-fluffy en kei-zacht uitziend stofke ineens mij in het oog zeker?
Het was geen enkel probleem om een beetje *kuch, ik ging direct voor 2 meter* opzij te houden tot we konden langskomen tijdens onze stoffenuitstap.
Wat het fluffy stofke moest worden, was direct duidelijk: de zachtste sjaal ooit.

Na het knippen van zo'n drie sjaals leek het alsof ik een koppel katten volledig had ontdaan van hun zachte vacht. Zó veel plush! Maar zo'n gezellig stofke! Dat vergeeft ge toch direct.

Ik maakte de eerste sjaal voor mijn zus, zomaar. Omdat ik zo'n leuke zus heb.
Ik speelde zelf even model maar ondertussen heeft zuslief de sjaal ontvangen én goedgekeurd! Blije grote zus, dus ook een blije kleine zus.

Ik kon het niet laten om direct erna ook mijn eigen exemplaar te maken. Alleen al om mezelf eindelijk in die zachtheid te wikkelen! 

Ik denk dat ik de laatste 2 weken zowat in deze sjaal heb gewoond (sorry not sorry, lief), en ik ben van plan hier gewoon de hele winter in door te brengen... Winter, bring it on!

B.

Reacties

 1. Wat een heerlijke en mooie sjaals. Je verhaal is heel herkenbaar. Winterjassen om jezelf in te verschuilen, maar een lekkere, kleurrijke sjaal maakt je soms zomaar blij.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel!
   We zullen zeker niet de enigen zijn die liever in het zonneke op een terras zitten zeker? ;-)

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts