Sweet Winter Suit

Een goeie maand geleden gingen wij op Sew Blondes-uitstap naar de opening van Madeline in Steenokkerzeel.
Wàt. Een. Massa. Mensen!


We keken onze ogen uit, spiekten naar wat anderen in de rij voor de kassa vasthadden (Mevrouw met de melkkartonnen stof - we've got our eyes on you want Kelly moest en zou daar ook een stukske van bemachtigen!) en gingen naar buiten met stofkes en een goodie bag.
Nancy, proficiat nog eens met je nieuwe winkel! Wij komen nog eens terug op een rustiger moment ;-)


Ik spotte een rol lycra, oftewel badpakkenstof, en het klikte in mijn hoofd.
"Als ik nu eens een badpak maak voor M&M". Er staat een familieweekendje aan de zee gepland, in een locatie mét zwembad...
Jup. Doen we. Uiteraard moest het dan ook de Sweet Summer Suit worden, ik genoot vorige zomer van alle foto's die al voorbij kwamen.


En dan heb ik nu eindelijk zélf een exemplaar rondhuppelen in huis in haar Sweet Summer Suit, al is het dan nog eventjes winter.


Foto's nemen in een onverwacht donker zwembad was euhm, niet evident. U zult het met actiefoto's moeten doen! Iedereen weet gelukkig hoe dat pakske eruit ziet, dus ik vermoed dat u zich er wel een beeld van kan vormen :-)

Ge gaat me niet horen zeggen dat het perfect is.. Ik werkte nooit eerder met biais, laat staan met de rekbare variant! Maar al bij al vind ik het wel geslaagd!
Ik kocht ook wel "nogal" veel van deze stof, dus ik denk dat ik nog wel een hele collectie zwemgerief bij elkaar kan naaien nu.


De kleinste liep de hele avond rond in haar badpak en om te testen of het wel tegen 't water kon, ging ze er voor de zekerheid mee in bad. Ach, ne mens kan niet zeker genoeg zijn zeker? :-)


Reacties

 1. Leuk geworden! Goeie test zo in bad gaan 😉 tis dat ze content is en dat telt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kei leuk! En die onderwaterfoto is erg cool :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Idd, de onderwaterfoto ben ik ook content van! Het is maar dat zo'n kind ook niet stilzit in't water hé... :-D
   Mercikes!

   Verwijderen
 3. Reacties
  1. 1 x de hoogte van het patroon in haar maat! Ik heb het niet echt nagemeten maar euhm ik denk dat je met 60 cm wel toekomt. Wss zelfs minder. Even patroon nameten!

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts