Shorts with a view


Ik ga op vakantie en neem mee… Mijn nieuwe City Gym Shorts van Purl Soho natuurlijk! Bij de vorige editie voorbije zomer beloofde ik jullie en vooral mezelf al dat er nog zouden volgen, maar wegens witte winterbenen en tijdsgebrek kwam het er niet van tot ongeveer twee dagen voordat we begin februari naar Zuid Afrika vertrokken - daar heb je dat time-management probleem weer :-) - voordat deze comfy budget beauty af was.
Het stofje zelf is een “couponneke” van op het Stoffenspektakel van zo’n 3 € en het jeansbiais vond ik bij Veritas. De elastiek van Action kost nog geen euro, dus alles bij elkaar een mega comfy short voor nog geen 8 €, makes me a very happy camper!
Ik had in mijn enthousiasme dat ik heel die short uit een couponneke zou krijgen wat bruut geknipt en moest dus een beetje puzzelen om de boord er nog uit te krijgen, maar hey, ik vind dat het er nog wel cool uitziet zo .


Aangezien ik op vakantie foto’s wou nemen van deze short besloot ik ze aan te doen toen we naar Kaap de Goede Hoop trokken. Heel toepasselijk vond ik, want ik heb voor mezelf beslist om in 2018 wat positiever in het leven te staan en het jaar dus vol "Goede Hoop" te beginnen. Superheet was het daar maar ook adembenemend mooi. Een mens wordt meteen zen van het slaan van de golven tegen de rotsen ookal sta je tussen een versgeloste bus toeristen. Zelfs in de hitte was deze short echt ZALIG! Je weet wel zo’n kledingstuk dat je eigenlijk gewoon wil blijven aandoen, ook al hangt er een laagje zweet en zonnecrème aan J.

Ik ben dus nog steeds van mening dat dit een toppatroon is en ga misschien volgende keer wel eens voor een versie met verschillende voor- en achterkant of ga ik toch eens een kinderversie maken voor de bijna-jarigen in het vooruitzicht? Who knows, so stay tuned!


 Sien jou later!

 
Katoentje in jeanslook: Stoffenspektakel
Biais: Veritas
Elastiek: Action

Reacties

 1. Grappige titel! En toffe short! De 11jarige hier draagt ze ook heel graag.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merciekes! Dit patroon is echt een topper voor klein en groot he!

   Verwijderen
 2. Die wil ik voor mezelf ook nog maken, voor de dochter al wel gedaan en super patroontje he!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja Davina het is echt een super patroon. Niet twijfelen en gewoon aan eentje voor jezelf beginnen ;-)

   Verwijderen
 3. Dat staat ook op mijn lijstje ze! Mooi hoeft niet altijd duur te zijn!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts