Het kind dat geen broeken wil dragen

Herkenbaar? Dochters die op een gegeven moment plots beslissen dat broeken taboe zijn.
Broeken dragen blijkt dan de grootste marteling in the history of mankind en hoe durft ge nog maar voor te stellen dat bij frisser weer een broek misschien een goed idee is?
Moord en brand!

Bon. Ik weet niet hoe het met uw ochtendlijke humeur zit, maar ik ben geen ochtendmens. Ik wil zo weinig mogelijk drama, zeker op zo'n onmenselijk vroege uren. Ik ben gene voorstander van het feit dat bepaalde kledingstukken gewoon niet gedragen willen worden en ik moedig dat dan ook zo weinig mogelijk aan... Maar pick your battles and let it gooooooo :-)

Tot broekenweigerende M. liet vallen dat het probleem met broeken meestal gewoon is dat ze uit jeans gemaakt zijn. Eerder dit jaar maakte ik deze coole palmboombroek en dat ging probleemloos. Ik checkte dan ook bij haar aan welke criteria een goedzittende broek dan wel moet voldoen voor haar...
- Niet te strak, zeker niet aan het kruis
- Ook niet te los
- Losser vanboven, strakker onderaan
- Zakken

Duidelijk. Enter de Orbis Skinny Harem van Sofilantjes. Skinny Harem - de omschrijving omvat alles wat M. zoekt in een broek die ze wél wil aandoen.
Zoals dat gaat met bijna-tieners die elk halfuur van gedachte lijken te veranderen, bleef het maken van deze broek toch een gok...




Maar ik scoorde met dit plain and simple exemplaar.. Less is more! 



Ze is zo content dat foto's nemen er te veel aan was.. Je zal het dus moeten doen met deze exemplaren, genomen vlak voor er een heus sneeuwballengevecht uitbrak in de Ardennen. Het bewijs dat deze superzachte (ik maakte ze uit dezelfde stof van bij Studio Sanne als deze trui) broek dus ook geschikt is voor frissere temperaturen :-)







Reacties

  1. Toffe broek! Ja, wanneer ze wat groter worden is het niet simpel meer met kleren, ik ken er alles van!!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mercikes! Amai ja, haha.. 't Is allemaal nog nie eenderd he! Maar ondertussen draagt ze toch weer twee broeken.. De palmboombroek en de deze :-D that's it. Aan ene kant natuurlijk wel een wreed tof compliment hé :-)

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts