The Two faced Suit.... Scary Halloween


Ongeveer twee weken geleden zat ik te lunchen en kreeg ik ineens volgend bericht: “Kan jij een two-face kostuum maken?”

Ik stikte bijna in mijn boke als ik naar de bijgevoegde afbeelding keek van één van de slechterikken uit één van de Batman films. Jawadde, wat een vertrouwen in mijn kunnen.

In eerste instantie wimpelde ik Mr. K. Een beetje af want als hij dat echt een week later nodig had en we nog niks in huis hadden daarvoor dan had hij daar maar wat rapper mee moeten afkomen. Is toch waar hé?!

Maar bon mijn avontuurlijke kant was toch benieuwd of ik dat ook effectief zou kunnen dus vorige zaterdag gingen we op Kringlooptocht naar twee kostuums, één zwart en één wit. Het is uiteindelijk een zwart en een licht beige geworden, maar we gaan van een gedimde setting uit.

Een witte en zwarte T-shirt werden uit onze eigen Spullenhulp zakken gehaald en ik ging aan de slag. Zonder al te veel na te denken en gewoon te doen stond het Two Face kostuum vrij snel in elkaar. Enkel door de dubbele taillebanden van de broek geraakte ik niet door met mijn machine en dat heb ik met de hand wat toegenaaid (gelukkig is het bedekt door de vest en valt het niet op hahaha).

Zowel Mr.K. als ik waren onder de indruk van het resultaat en toen ook nog alles bleek te passen deden we beide een vreugdedansje door te living en keuken gevolgd door menig high fives.Met de bijpassende creepy make-up werd mijn beauty dan een echt beast voor de Halloween Party op het werk.


 


Happy Haunting to all of you…

 
K.
 
Patroon: Geen - natte vinger werk
Stof: Kringloopwinkel
 


Reacties

Een reactie posten

Populaire posts