Tamarillo Blog Tour

Voorafgaand aan onze tweede Blogmeet contacteerde Stoffenmie Stephanie ons allen met de vraag of we wilden bloggen over haar nieuwste - en bovendien gratis! – Tamarillo top. Als kers op de taart mochten we hiervoor ook een stofje uitkiezen!
Omdat wij beiden toch wel fervente handtassen dragers (lees: zeulers) zijn maakten we allebei de versie zonder het zakje. Ik maakte die met de smalle bandjes en B. de versie met de brede bandjes.
B. koos een effen stofje, gekruid met een blinkende portie Bobbinhood. Ze ging eind mei naar een workshop bij Madeline en was meteen verkocht. Ik moet haar gelijk geven, echt leuk om zo effen stofjes te pimpen! 
Ter afwerking werd dezelfde stof gebruikt, in plaats van boordstof. 

Ik ging aan de slag met deze gestreepte stof. Afwerken deed ik met zwarte boordstof die ik nog had liggen. Nu moet ik zeggen, als ik boordstof uit de weg kan gaan, doe ik dat absoluut. I hate it and it hates me right back, maar deze keer lukte het wonderwel.

 
De Tamarillo top zit zalig, is makkelijk te maken en ik denk dat er zo nog wel zullen volgen. Misschien verlengen we de volgende versie wel tot een kleedje of gaan we toch eens voor een halterversie...  De uitleg van het patroon zit goed in elkaar en de foto's zijn super handig om alles stap voor stap te volgen.

Ook wij ondervonden dat je een "teuteke" hebt onder de armen bij het naaien, maar we merkten  dat wanneer de boorden afgewerkt werden de teut verdween. Dus aanpassen is niet nodig.
Op 1-2-3 heb je dus zo een nieuwe top rond je lijf hangen, de binnenkant van de kast zal deze niet veel zien ;-) 
Ondertussen hebben we deze patroontip al doorgegeven aan een medenaaister die ongetwijfeld de versie met het zakje zal maken om handsfree op de wei in Werchter te staan straks!

Graag willen we Stephanie bedanken omdat we aan deze blogtour mochten meedoen. Neem zeker eens een kijkje op haar blog & de website van Cherry Designs - het nieuwe project van haar en Mr. Kersjes - en als je daar dan toch bent, download dan meteen dit leuke gratis patroon. 😉
Bekijk zeker ook eens de Tamarillo’s van de andere blogsters op deze tour:
B. en K.

Wij ontvingen inderdaad zowel stof als patroon en wij beloofden hier dan ook over te bloggen. Dit enkel omdat wij er volledig achter staan, je leest hier dus alleen maar onze meningen!

Reacties

 1. Mooie topjes. En leuke foto's met goedlachse dames!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk patroon, kan moeilijk anders als een fijn resultaat geven! Dankjewel, onze lach is meestal niet ver weg ;-) X B.

   Verwijderen
 2. Ons olijk duo! ;-) Zalige foto's gewoon! Die streepjes zijn gewoon tijdloos en die gepimpte stof is zó mooi! Ik ben ook een fan van koper!
  En wat je daar schrijft over dat 'teuteke' klopt: dat verdwijnt wanneer je de boordstof hebt genaaid! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, danku :-D
   Ik ben ook een grote fan van koper, de match was in mijn hoofd snel gemaakt!
   Ja, het viel ons op dat iedereen dat "teuteke" aanpast of denkt dat het patroon daarom niet goed valt dus we vonden het precies toch slim om dat er efkes bij te melden :-) X B.

   Verwijderen
 3. superleuke foto's en topversie, ik heb het kleine teuteke een beetje met boordstof maar het stoort niet meer, ik denk dat het is omdat ik boven mijn borst een maatje kleiner zou mogen hebben dan op mijn borst, maar met de halter is er van een teuteke helemaal geen sprake dus me happy ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha het mysterie van "het teuteke". Het zal inderdaad voor iedereen anders zijn, maar bij ons was het snel opgelost, dus wij blij😥. Bedankt voor je fijne reactie.

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts