Let's turn spring into summer!


De lente is in het land en dat betekent hier in de familie en vriendenkring weer enkele birthdays van kleine kindjes die weer wat groter worden.

Vorige zomer stootte ik op de Summer Romper for kids, een gratis patroon van Purl Soho en was ik verkocht. Ik wenste stiekem even dat Little J. een meisje was  en ik er zo’n stuk of 38 kon maken voor elke dag van de zomer in elke mogelijke kleur en print J Eens die kleine mental breakdown over was borg ik het patroon veilig op met het plan er deze lente als cadeautjes werk van te maken.

Zo gezegd zo gedaan!
 
De tutorial van deze playsuit is zo duidelijk dat een leek zoals ik zich meteen een ervaren naaister voelt (geen nood hoor dat gevoel gaat even snel weer weg).

De afwerking met biais ging ook heel vlot, waardoor biais plotseling mijn nieuwe partner in crime werd, alweer een naaiangst overwonnen.
 
Bij het verschijnen van deze post wordt de er alvast één van deze playsuits uit het blinkende cadeaupapier gehaald, voor de andere is het nog even wachten.

Ik raad dit patroon echt aan iedereen aan. De playsuit is zo gemaakt  en lijkt supercomfy… eigenlijk wil ik er zelf ook één…. J
 

Stay tuned for more fun in the sun!

K.


Wit/Blauw/Rode stof en biais: Veritas

Oranje stof: Stoffenspektakel

Reacties

 1. Kei schoon en ziet er mega professioneel uit

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh danku wel. .. das heel fijn om te lezen. Ik ben er zelf super blij mee!😊

   Verwijderen
 2. Heel mooi! Ik denk dat ik het patroon meteen ga downloaden voor mijn dochter! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts