Spring is in the air!


Aaaaah, het eerste "lente"zonneke kwam gisteren al eens tevoorschijn.
Voor M & M voldoende om naar hun rokjes te grijpen die ik in de kerstvakantie voor hen maakte.

Het kerstfeest bij de familie had dit jaar een niet al te vergezochte dresscode; kom in KERST ALL THE WAY-outfit. U kan zich de hoeveelheid goud, groen, rood en foute kersttruien wel inbeelden zeker?

Niet zo heel lang voor Kerst (en dus outfit-deadline!) liep ik voorbij de Zeeman en zowaar, daar lag een rood blinkend tafelkleed te koop. Ik zag het onmiddellijk helemaal voor mij; Rood, check. Bling bling? Check. Goud? Check - nadat ik bij Veritas een koppel gouden elastiek kocht. Kortom: kerstoutfit; dubbelcheck!
Kevin verklaarde me gek, maar kijk: 2 cirkelrokken uit een tafelkleed van net geen €7. En de meiden vinden het zo plezant, dat zwieren!

Deze week kwamen deze rokjes dus nog een paar keer uit de kast. Zalig toch, wanneer ze zelf kiezen om iets zelfgemaakt aan te doen... Mijn hart smelt altijd een beetje :-)

De fotoshoot dateert al van even geleden, en ze deden alle styling helemaal zelf... Geniet gerust mee van een paar energieke foto's!
Zelf kon ik ook niet weerstaan aan de zonnestralen en ook ik haalde mijn cirkelrok uit de kast! U had deze namelijk nog te goed.
Ik maakte mijn rok uit een heerlijk stofje van See You At Six en zwierde samen met de lieve schatten vrolijk de dag door!
 

  B.

Reacties

 1. Reacties
  1. Heeeeerlijk vinden ze het! "Ik wist niet dat ik zo'n rokje wilde hebben, Bieke, maar nu ik er zo eentje heb weet ik het wél en vind ik het superleuk!" .. Hoe schattig moet het nog worden? :-)
   En eerlijk is eerlijk, hoe tof is het om zelf ook eens goed te kunnen zwieren ;-)

   Verwijderen
 2. Dat MOETEN meisjes nu toch hebben hé. Zalig! De foto's doen me zin krijgen in de lente en speels rond te huppelen in bloeiende velden :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts