Mitch is the perfect Match

Waw, wat vliegt de tijd!

Ongeveer anderhalf jaar geleden maakte ik mijn eerste Mitch Sweater van La Maison Victor en het was echt een match met Little J. (die ondertussen ook al niet meer zo Little is en die we vanaf nu dus gewoon J. zullen noemen ;-))

Helaas zijn de eerste twee versies van deze Mitch al te klein ondertussen, maar maakte ik er voor bijna elk seizoen al wel eentje.

Qua pasvorm zit het truitje perfect, het driehoekje aan de boord bovenaan is een superleuk detail en het is (ondertussen) een snel-klaar-projectje. Ik ga wel eerlijk zijn, de eerste versie duurde ongeveer 3u ofzo om te maken, maar ondertussen werk ik zo'n truitje op een half uur af en scoor serieuze "mom-points" als ik ze aan mijn 6-jarige cutie laat zien. Sterker nog, af en toe vraagt hij wanneer ik nog eens zo'n zalig truitje voor hem ga maken, want die zijn toch veel cooler dan in de winkel hé mama ;-) Tja, daar bloost een mens dan weer van...


Hierbij vinden jullie enkele foto's terug van de  "Mitchkes" die ik de afgelopen 18 maanden maakte. Helaas heb ik niet van alle versies foto's, maar ik kan ze alleen maar aanraden!
 Tevens nog even een kleine update over "what the hell happend to our blog?!" Het was een stevig jaar, van eind 2018 tot nu eigenlijk is er bij beide Blondes nogal wat veranderd in onze levens en om eerlijk te zijn bracht dat het naaien en de tijd daarvoor echt op een drastisch laag niveau. We zijn zeker nog gemotiveerd en als ik voor mezelf spreek is de naai-vibe er zeker nog, dus hopelijk gaan jullie ons binnenkort weer meer lezen. Stay tuned!Patroon: Mitch sweater uit La Maison Victor 5/2016
Stoffen: Zwemmende schildpadden blauw tricot  - Stoffenbeurs
              Cactussen zwarte sweaterstof - Veritas
              Zwarte effen sweaterstof - Stitch & Co Mechelen
              Giraffen French Terry caramel - SYAS Playtime collectie
              Regenlaarzen French Terry citadelblauw - SYAS

             
             Reacties

Een reactie posten

Populaire posts