Blogmeet 2!

Wij mochten ons kot nog eens uit en gingen naar onze 2e blogmeet. Fijn gezelschap, de zon, een swap-cadeautje voor één van de andere aanwezigen, het vooruitzicht op alweer een stoffenruilspel, ... Alle ingrediënten voor een geslaagde avond zaten alvast in de cocktail-mix.
En of het ne goeie cocktail werd!We begonnen de avond met een cadeau voor Davina, als bedankje om steeds opnieuw zo'n hele blogmeet op poten te zetten... Davina ♥ persoonlijke cadeaus dus scoren deden we! Een lange, lange vlaggenlijn met een stuk of 38 verschillende vlagjes was het vrolijke resultaat. 


Aangezien we nu toch in de cadeautjessfeer zitten, ga ik direct over naar de swap. Sarah kwam af met het idee om een kleinigheidje voor iemand anders te maken. Een klein beetje Kerstmis in het midden van 't jaar, moet kunnen toch? 
Na het eeuwige twijfelen van mijn kant, kwam ik eindelijk tot een besluit. Een Tilly - ondertussen zit de werkwijze serieus in mijn vingers, maar daarover later meer ;-) - voor Kim.


Ik viel met mijn gat in de boter want ik scoorde een kei schoon tasje van Zus 1! Nen dikke merci, Lies! 
Alsof dat allemaal nog niet genoeg was, gingen we over naar het befaamde stoffenruilspel, de sponsoring-bingo én de Sew Challenge.  Hierover komt later meer... Ik kan u alvast vertellen dat mijn Sew Challenge echt wel een challenge zal worden... Merci hé Sarah ;-) 


B.

Een overzichtje van alle sponsors, in willekeurige volgorde:

Reacties

 1. Leuk om jullie eens ontmoet te hebben. Het was inderdaad een meer andere geslaagde avond

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, vorige keer hebben we elkaar niet echt gesproken! Dit was idd een zeer fijne avond! x B.

   Verwijderen
 2. Sorry Bieke ;)

  Tof om jullie ietsiepietsie beter te leren kennen!! Dikke zoen sarah

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Allé, 't is u bijna vergeven ;-) Idd, altijd tof om weer wat nieuwe gezichten te leren kennen! X B.

   Verwijderen
 3. Merci voor het zakje, het kreeg al een invulling ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts