Let's flamingle all the way to Singapore


Onder het motto : bij een nieuw kapsel hoort een nieuwe garderobe - correctie  - outfit  ging ik nog eens voor mezelf aan de slag met een patroon dat al sinds voor de feestdagen op mijn verlanglijstje stond.

De Singapore Soul uit het boek ‘Urban Style’ van Eva Maria is effectief even comfy als ie eruit ziet. Het flamingo stofje was in eerste instantie voor mijn mama, maar omdat ik bij het vergroten van het patroon geen rekening had gehouden met de stof zelf zal deze Singapore Soul in mijn eigen kast belanden. 
Geen nood, de versie voor de mams staat nog op het programma en zal er eentje in een jeanskatoentje met bolletjes worden. Aangezien wij moederdag eigenlijk pas op 15 augustus vieren wordt dat de nieuwe richtdatum ;-)

Hoewel Urban Style inderdaad eerder fashion voor tieners is, vond ik mezelf (en de mama) toch nog jong en hip genoeg om hiermee weg te komen en hoop ik stiekem nog enkele creaties uit het boek te maken op termijn. Vooral de rits achteraan het kleedje die er eigenlijk niet in gestikt, maar op gestikt wordt vind ik super. De zakken vooraan liet ik weg omdat ik de flamingo print te druk vond om ook nog zakken vooraan toe te voegen, maar op een effen stofje zou ik ze zeker toevoegen.
Voila, een leuke toevoeging aan mijn lente/zomer garderobe en alweer een stofje van de berg verwerkt! High fives all around!

 


PS: Aan dit kleedje ging ook een testversie vooraf die ik jullie ook wel even wou laten zien

K.


Jeanskatoen en ritsen: Veritas
Stof Testversie: Wibra
Patroon: Singapore Soul uit Urban Style by Eva Maria

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts