All paws on deck


Voor het eerst gingen de Sew Blondes de commerciële toer op. Het zoontje van drie van de ene Blonde en het petekind van Manlief van de andere Blonde, en ik vermoed ook nog een heleboel andere kinderen tussen 2.5 en 6 zijn namelijk helemaal dol van Paw Patrol.

Tijdens onze (s)toffe(n) uitstap naar Madeline de Stoffenmadam stootten we op een collectie Paw Patrol stofjes en gingen elks met een metertje naar huis.

Little J. kent alle pups bij naam en kan de begintune foutloos meezingen, dus ik moest het stofje enige tijd verborgen houden.

Wat in eerste instantie een kerstcadeautje moest worden is wegens tijdsgebrek het cadeautje voor de nieuwjaarsbrief geworden, maar hij is af en hij is woef woef bangelijk: De Paw Patrol pyjama! Ik combineerde de Bill broek van Veritas Creatief Magazine N°5 die ik eerder maakte in de wolvenstof, maar dan zonder zakken met een Brooklyn trui van hetzelfde Veritas magazine, ook zonder de zakken vooraan. Een pyjama moet gewoon comfy zitten en heeft geen zakken nodig, toch?

Ik maakte nooit eerder een trui, maar al bij al viel dat heel goed mee!

Na het lezen van de nieuwjaarbrief was de verrassing voor Little J. dan ook groot toen ie z’n Paw Patrol cadeautje opende. B. ging voor een Simple Dress van Kaatjesnaaisels  in een iets lichter en dunner Paw Patrol stofje voor het petekind van Manlief, dat ook reuze in de smaak viel. In haar enthousiasme vergat B. helaas een foto van haar creatie te maken, maar geloof me, het was cute!

Happy kids, happy blondes !!!

Stay tuned

 

K.


Patroon Broek: Bill - Veritas Creatief Magazine N°5 - 2016
Patroon Bovenstuk: Brooklyn (zonder zakken) - Veritas Creatief Magazine N°5 - 2016
Stof Paw Patrol: Madeline de Stoffenmadam
Sloefjes The Good Dinosaur: Torfs

Reacties

 1. En dat die kinderen ongetwijfeld blij zullen zijn! Zelf ben ik ook minder fan van dergelijke stoffen, maar ik troost me dan met het idee dat zelfmaak toch nog altijd vrij origineel is. 😀

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En dat die kinderen ongetwijfeld blij zullen zijn! Zelf ben ik ook minder fan van dergelijke stoffen, maar ik troost me dan met het idee dat zelfmaak toch nog altijd vrij origineel is. 😀

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goeie insteek :-) Hier in het algemeen geen fan van 'kinderen er als reclameblokken bij te laten lopen'. Vermijden waar mogelijk, haha! :-) Af en toe moet het eens kunnen, en de kindjes worden er inderdaad zo blij van. Daar doet ne mens al eens iets voor ;-)
   B.

   Verwijderen
 3. Ik maakte ook een PPpyjama voor de twee oudsten. Ik wou de hype binnenshuis houden. Ondertussen in ruil voor de (te kleine) pyjama een sweater genaaid. Wat die hondjes toch kunnen doen :)
  Leuk werk trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik denk dat deze pyjama gedragen zal worden tot het een short Is haha. Bedankt voor het compliment 😉
   K.

   Verwijderen
 4. Mo plezant toch! Ach, als ze er content mee zijn, niks mis mee vind ik!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts