Welkom!

Wat begon als twee collega’s die elkaar ‘s ochtends en ‘s avonds groetten op de werkvloer en ‘s middags beleefd met elkaar aan tafel zaten is door een toevallige melding van het magische woord "Disney" uitgegroeid tot een ware vriendschap met -soms beangstigend- veel gemene delers.
Hoe een discussie over wie de coolste Disney-prinses is (Ariël uiteraard, maar Rapunzel en de zusjes Anna & Elsa zijn natuurlijk ook mega stoer) een magische band schept en creatieve deuren opent.
Ondertussen zijn we yoga-buddy's én uiteraard ook naaibuddy's geworden en willen we graag onze do’s & don’ts, trials and tribulations, successen & fails (want ja die zijn er zeker ook) met jullie delen.
Ongeveer een jaar geleden kregen we de naaimicrobe te pakken dankzij nog een andere collega die jaren naailes volgde en ons uitlegde dat naaien eigenlijk helemaal niet zo moeilijk was. Als in “ge maakt gewoon een kleedje” en “Goh, maar das eigenlijk kei simpel zenne”… Sure it is! NOT
Onder het motto "al doende leert men" schaften we onze eerste machines aan - een Singer en een Brother - en gingen we beurtelings bij elkaar op “Naainight”. Hier kwam pizza, een fleske cava en een lekker dessertje aan te pas, maar desondanks al dat lekkers kwamen zo toch ook onze eerste creaties tot stand. De stap van complete leek naar stofjesaddict was gauw gezet.

Sew Blondes, zegt u?

Tijdens één van deze Naainights kwamen we plots op onze naam: Sew Blondes. 2 blondines die hun haarkleur af en toe alle clichématige eer aan doen; we moesten het dus niet al te ver zoeken (denk aan het toestikken van de armsgaten en zulke stoten). In al ons enthousiasme lieten we dan ook maar meteen onze eigen labels maken! 
Wij, dat zijn:

Bieke, twentysomething, samenwonend met een Kevin en twee coole pluskinderen M&M en Kelly, thirtysomething (forever going on 27), samenwonend met een - andere - Kevin en mama van coole dude Little J.
Blondes really do have more fun... Volg jij ons avontuur mee?

Reacties

Populaire posts