Lovely Lena

Hoewel de kerstboom hier nog vrolijk staat te wezen is het ondertussen 2018 en zijn de feestdagen weer allemaal achter de rug. Dus eerst en vooral onze beste wensen voor het nieuwe jaar, mogen al jullie dromen uitkomen en mogen al jullie naaiprojecten succesvol zijn.
Even een flashback naar Kerstmis nu... Nichtje N. had op haar kerstlijstje voornamelijk kleertjes staan, zowel voor zichzelf als voor haar pop. Nadat de pop eerder van de goede Sint al een Lua Slaapzak kreeg, vond ik het nu de moment om voor haar een jurkje te maken. Na lang twijfelen ging ik voor de Lena van Wensje Sofie. B. maakte het jurkje al eens voor kleine M. en ik dacht dat het model voor nichtje N. ook wel flatterend zou zijn. Ik koos voor het stoerdere "submarine"-stofje van Cherry-Picking en werd super vro-ho-ho-ho-lijk van het resultaat.
Kleuters bewegen veel en omdat de Lena toch een relatief kort jurkje is vond ik het wel fijn om er matching Playpants bij te maken. Zo kan Miss N. zich bukken zonder haar billen te laten zien, hihi. Deze Playpants laat zich supermakkelijk in elkaar zetten en de variaties zijn eindeloos.

Nichtje N. was alvast fan van de Lena en de Playpants, jullie ook?
Stofje Lena en Playpants: "Submarine...no secret" door Cherry-Picking van Atelier In't Leerke Patroon: Lena dress (gratis patroon) van Wensje Sofie en Playpants van Madeit Patterns 4

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts