Eerste yogales? Dat vraagt om een Orbis Skinny Harem Pants... for boys ;-)


Het is zover.

Onze kleine bijna 4-jarige knapperd gaat sinds twee weken op yogales. Hij vraagt al anderhalf jaar om ook eens yoga zoals mama te mogen doen en toen de kans zich voordeed om op school Kinderyoga te doen twijfelden we dan ook niet.

Nu gaan ze bij kinderyoga uiteraard geen mega ingewikkelde poses aannemen in knopen waar ze nooit meer uitgeraken, maar doen ze op ludieke manieren de dieren na, de downworth dog, de cobra,... echt mega cute om te zien.

Hoe dan ook, als meneertje yoga gaat doen heeft hij daar wel een mega coole broek voor nodig en wat schreeuwt nu meer yoga dan de Orbis Skinny Harem Pants van Sofilantjes?

Gelukkig had Sanne van Studio Sanne genoeg van deze coole Poppy stof voorzien om ook deze broek nog van te maken en dit in combinatie met het zaligste oker stofje ooit, want ik zou het echt overal in willen verwerken.

Heel fijn patroon om mee te werken deze Orbis, want het staat echt superduidelijk uitgelegd zodat het zelfs op een maandagavond (wanneer mijn intelligentie zowat op het laagste punt van de week staat) lukt.

Hopelijk worden jullie van deze foto's ook helemaal zen.


 
 
 


Namasté.


Stof: Oeko-Tex "Dogs World" van Poppy, van Studio Sanne en oker kleurig tricot.
Patroon: Orbis Skinny Harem Pants van Sofilantjes

Reacties

  1. Ze is dan al wat groter, maar hier is de jongste ook grote yoga fan. Snoezig!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hier vindt hij het vooral bangelijk als hij achteraf allles wat hij is deles deed thuis op mijn yogamatje mag overdoen hihi.

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts