in één, twee, drie zie je 3 in 1

De Genste Feesten zijn volop aan de gang en M&M zullen het geweten hebben! Wij namen hen gisteren mee en dompelden hen onder in de magie van Gentopia en alle andere dingen die er te beleven vielen. 

Ik werkte in de voormiddag mijn Lena-dress nog af, die al een tijdje onafgewerkt lag te wachten wegens garen dat op was. Eens af sprong de kleinste M een gat in de lucht en het duurde geen 3 minuten eer ze vertrekkensklaar was, in haar nieuwste Lena natuurlijk. 


Kleine M. komt helemaal weg met dit type kledingstukken. Lekker casual en baggy. Compleet haar ding. Doorheen de dag zei ze me nog zeker 15 keer dat ze het zo'n leuk en mooi kleedje vindt... Daar doet ne mens het voor hé?

Het leek me leuk om een detail te verstoppen in de zoom... Blaadjes op het "blaadjeskleedje" :-)


Lena werd helemaal speel- en wandelproof bevonden! 
Je herkent de print misschien wel? Ik bedrukte deze stof tijdens de Bobbinhood workshop bij Madeline de Stoffenmadam en gebruikte daar de template van Debora.


In grote M. haar rok herken je misschien nog mijn mislukte Natty top ;-). Simpel modelletje, zoals ik er eerder al wel maakte en hier graag gedragen wordt! 

Niet alleen M&M kozen kledij van mijn hand voor onze uitstap, hun papa volgde hun voorbeeld en droeg Billie nummer 3. Ik ging voor een experiment en sneed het voorpand door om een driehoek te verkrijgen zodat een accent toegevoegd kan worden. Stoffen koos Kevin zelf bij Madeline tijdens de opening van Bazaar in Vilvoorde.

Foto's nemen in de drukte was niet echt evident, maar zoals beloofd zie je hier 3 kledingstukken in 1 foto ;-)
Probeer maar eens ne foto te nemen van papa zonder dat de dochters alle aandacht opeisen :-D
B.

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts