Sew Challenge - Part 2

Bij Kelly kon je eerder al lezen over onze allereerste blogmeet. Een geweldig initiatief van Davina!
Na alle vele passages van de mede-aanwezigen van de blogmeet, hoef ik jullie natuurlijk niet meer te vertellen wat er allemaal te beleven, te winnen en te scoren viel ;-)

Fast forward naar het moment waar we stiekem een beetje schrik voor hadden... Geven we ons op voor de Sew Challenge of niet?
Het antwoord moet ik jullie natuurlijk niet meer vertellen. We negeerden onze interne alarmbellen en gingen ervoor. *slik*


Mijn Challenge-buddy werd Barbara van de fijne blog Voor Milo. Kijk zeker eens wat zij maakte met mijn criteria, 't is een toppertje!
Een klein kennismakend babbeltje later hadden we beide nog geen inspiratie voor die fameuze criteria en we beloofden ze achteraf nog aan elkaar te bezorgen.
En zo geschiedde...
 * Comfy
 * Iets voor jezelf
 * Een patroon dat je nog niet eerder maakte
Comfy is my middle name dus hoera voor deze criteria!

Redelijk snel had ik beslist wat het worden moest: een legging.
Een comfy legging, voor mij maakte ik nog nooit. Triple check dus! Deze legging is een gratis patroontje van Anna Evers, een Spaanse blogster. Op voorhand maakte ik een testversie, in het stofje dat ik scoorde op de stoffenruil! Ik heb er enkel deze snelle snapshot van, but you get the idea.

Begin deze maand was mijn legging klaar en direct wreed comfortabel bevonden. Ideaal voor de yogalessen dus!

Maar plots was er zoiets als Nationale Pyjamadag, en La Maison Victor besloot om het patroon van de Mira broek en Tilda top aan te passen naar een pyjamaset. Mijn lampeke ging branden en ik besloot het mezelf op de valreep nog wat lastig te maken. Ergens bij het plakken van het PDF-patroon liep het mis (vraag me niet hoe ge dat doet, maar bon) & dat was zowat het moment dat ik besefte dat Kelly de LMV had liggen waar het originele patroon van de broek instaat. CHECK. Versimpeld overtekenen, in elkaar steken en ta-daaaaa:Mega comfortabel, helemaal alleen voor mij & al zeker nooit eerder gemaakt. Ik ga de paasvakantie alvast helemaal comfy in...

Aangezien ik één van de hekkensluiters van deze challenge ben, verwijs ik graag nog eens naar het overzicht van alle leuke creaties die we afgelopen maand mochten bewonderen, 't is de moeite!


B.

Reacties

 1. Heerlijk!
  Ik ben aan een nieuwe pyjama toe. Merci voor de ideetjes dus ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dankuwel en graag gedaan :-D
   Ik kan nog wel een paar bovenstukskes gebruiken... Hoppa op de lange lange lijst!

   B.

   Verwijderen
 2. Dat ziet er megacomfy uit! Mss moet ik zelf ook eens met mijn criteria aan de slag :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja t waren criteria op mijn lijf geschreven, merci daarvoor! Ik kan alleen maar aanraden om er zelf idd ook mee aan de slag te gaan!

   B.

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts